logo

Bemutatkozás

2002-ben az első digitális fényképezőgépemmel karöltve ébredtem rá a kreativitásban rejlő hatalmas adrenalinra. Hamar hatalmukba kerítettek a különleges nézőpontok, a fény játéka a tárgyakon, a tökéletesen elkapott tekintetek és az egyedi perspektívák megörőkítésének varázsa.
Amint a technika lehetővé tette, hogy a fényképezőgépekkel mozgóképeket is lehessen rögzíteni, - ami azért nagyban különbözik az addigi videokamerás korszaktól - azonnal felismertem, hogy az eddigi fényképek életre keltésével újabb dimenziók nyílnak előttem. Ehhez társult a felvett videók utómunkája, vágása, alakítása, majd a kisfilmek, videoklipek létrehozásának megismerése, ami újabb szerelem lett. Mindig inspirált a folyamatosan fejlődő technikák, trendek követése, elsajátítása. Ez egészen odáig jutott, hogy elvégeztem egy “Videóműsor készítő és mozgóképgyártó” képzést, ahol kiváló művészektől, szakemberektől tanulhattam mint például Bacsó Péter rendezőtől vagy Németh Piros vágótól.
​Rövid ideig dolgoztam a médiában szerkesztő-operatőr-vágó pozícióban.
Jelenleg szabadúszó videographerként dolgozom, marketing videókat, esküvői filmeket készítek, de minden ötletre, igényre nyitott vagyok.

Szolgáltatásaim

Az alábbi kategóriákban készítek filmeket teljeskörű marketing és magán felhasználásra: